Entrega dels “Premis Romà de la Calle” al Museu d’Etnologia, Aida Sánchez de Serdio i Pedagogías Invisibles

El pròxim divendres 29 d’abril, a l’IVAM, en el marc de les VII Jornades  Internacionals d’Investigació en Educació Artística “Informals, entorns per educar en arts”, organitzades per l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, en col·laboració amb AVALEM Associació Valenciana d’Educadors en Museus, es farà entrega dels “Premis Romà de la Calle a l’impuls per l’educació artística en museus”, que s’han atorgat en les tres modalitats (museu, individual i de grup innovador) a:

· Museu Valencià d’Etnologia, per la seua trajectòria en defensa de l’educació en museus, pels tallers i exposicions permanents, per les visites que s’hi organitzen per a tot tipus de públic, per les maletes didàctiques que recorren el territori; pel seu bloc “Etnodidàctica” com a punt d’encontre dels professionals de l’educació en museus, i pel suport a la xarxa de museus locals en matèria de museografia didàctica. Recollirà el guardó Francesc Tamarit, director del museu.

didactica_visitas_guiadas1

Visitas comentadas en el Museo de Etnología. Fuente:web del Museo de Etnología

· Aida Sánchez de Serdio, per la seua defensa de la pedagogia crítica i de la vessant feminista en la recerca i la pràctica de l’educació en museus. Després d’una important trajectòria com a docent a la Universitat de Barcelona, actualment és coordinadora del sector educatiu al Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, de Madrid. Recollirà personalment el guardó.

endiferit_aidasanchez

Aida Sánchez de Serdio. Fuente: /UNZIP

· Pedagogías Invisibles, grup interdisciplinar que aposta per la renovació en temes culturals i artístics, fomentant la participació activa i la cooperació, entenent els espais artístics com entorns amb possibilitats d’aprenentatge, tant en àmbits formals com informals. Recollirà el guardó Andrea de Pascual.

pedagogias

Acción de Pedagogías Invisibles en Matadero Madrid. Fuente: Foro de la cultura

Romà de la Calle, professor honorari de la Universitat de València entregarà personalment el guardó a cada entitat i persona premiada, a les 18:00 h. del divendres 29 d’abril.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s